Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g braune Champignons, geviertelt
- 10 g Olivenöl
- 200 g Sahne
- 200 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Speisestärke
- 10 g Ahornsirup
- 20 g helle Sojasauce
- 1 - 2 TL Sambal Oelek
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Reis
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (2 cm)
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2939 kJ / 702 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 216 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Locro Argentino
30min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1 Std.
Pilztopf mit Sonnenweizen
30min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1 Std.
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1 Std.
Spargelgratin
1 Std. 15 Min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30min
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45min
Indischer Gemüsereis
1 Std.
Kürbis-Kartoffel-Gratin mit Kräuterhalloumi
45min
Gnocchi-Kürbis-Auflauf mit Hackfleischsauce
1 Std.