Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 25 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 250 g Brokkoliröschen
- 250 g Risottoreis
- 700 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 EL Olivenöl
- 250 g Zucchini, klein, in Scheiben (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2133 kJ / 510 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 1077 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30min
Risotto mit Zucchini
40min
Locro Argentino
30min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 Min
Möhren-Kohlrabi-Risotto
25 Min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30min
Spinat-Walnuss-Risotto
35min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30min