Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de tocino entreverado curado en dados
- 1 ramita de salvia fresca troceada a mano (reserve algunas hojas para decorar)
- 150 g de salsa de tomate
- 400 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1614 kJ / 386 kcal
- Protein
- 8.47 g
- Sacharidy
- 13.48 g
- Tuk
- 33.15 g
- Vláknina
- 3.71 g
Alternativní recepty
Judías blancas con costillas
45 Min
Garbanzos con chistorra
40 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Guiso de judías pintas con arroz
40 min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Lentejas guisadas
50 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Judías blancas con chorizo
40 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 Min
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Guiso de judías con salchichas
25 Min