![Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B6245AAA-0781-4D6E-BA9F-395C8D645AC0/Derivates/B6F83160-D6B1-45EF-9A3E-A0745D912752.jpg)
Kompatibilní verze
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almejas frescas
- 4 filetes de rosada (de 150-180 g) salpimentados
- 70 g de pimiento verde italiano en trozos
- 100 g de cebolla
- 200 g tomate maduro en cuartos
- 100 g de champiñones cortados en trozos (naturales o en conserva)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 20 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1120 kJ / 268 kcal
- Protein
- 32.85 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 13.95 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamba blanca de Huelva cocida
35 Min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40p
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1h
Atún con sabor a Huelva
1h
Guiso de pez espada con patatas.
35 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50 Min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 Std. 10 Min
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Mero en amarillo
45min
Emblanco de pescado
45min
Gazpachuelo
35 Min