
Kompatibilní verze
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almejas frescas
- 4 filetes de rosada (de 150-180 g) salpimentados
- 70 g de pimiento verde italiano en trozos
- 100 g de cebolla
- 200 g tomate maduro en cuartos
- 100 g de champiñones cortados en trozos (naturales o en conserva)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 20 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 268 kcal / 1120 kJ
- Protein
- 32.85 g
- Tuk
- 13.95 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamba blanca de Huelva cocida
35min
Gazpachuelo
35min
Atún con sabor a Huelva
1hod.
Mero en amarillo
45min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Emblanco de pescado
45min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Bacalao dorado
25min
Solomillo al whisky
45min