Kompatibilní verze
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almejas frescas
- 4 filetes de rosada (de 150-180 g) salpimentados
- 70 g de pimiento verde italiano en trozos
- 100 g de cebolla
- 200 g tomate maduro en cuartos
- 100 g de champiñones cortados en trozos (naturales o en conserva)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 20 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1120 kJ / 268 kcal
- Protein
- 32.85 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 13.95 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Emblanco de pescado
45 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Atún con sabor a Huelva
1 Std.
Gazpachuelo
35 Min
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 Std. 10 Min
Mero en amarillo
45 Min
Bacalao dorado
25 Min
Gamba blanca de Huelva cocida
35 Min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 Min