Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 170 g Butter, in Stücken, kalt, etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier (Größe M)
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- 120 g Hartkäse, in Stücken
- 510 - 560 g rote Zwiebeln
- 30 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 125 g Crème fraîche
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL Zucker
- 150 g Speckwürfel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2147 kJ / 513 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 Min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Tarte mit Spinat und Feta
50 Min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Tomatentarte à la Provence
55min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1u. 5min
Zwiebel-Käse-Tarte
1h 10min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min