Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Birne (260 g), festes Fruchtfleisch, geviertelt, in Scheiben (5 mm)
- 125 g Ziegenkäse, weich (Frischkäse), in Scheiben (1 cm)
- 3 EL Zitronensaft
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, klein, abgezupft
- 40 g Walnüsse, halbiert
- 30 g Honig
- 30 g Olivenöl
- etwas Salz
- etwas Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 150 mg
Alternativní recepty
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 Min
Rosemary Pink
10 Min
Lauwarmer Kürbissalat mit Minzdressing
50 Min
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30 Min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 Min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 Min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Kokoscurry mit Kabeljau
25 Min
Korma Paste
1 Std. 15 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min