Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Beträufeln
- 170 g Melanzani, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 3 TL Salz
- 170 g Zucchini, in Stücken (2 cm)
- 1440 g Wasser
- 50 g Essig
- 30 g Tomatenmark
- 5 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 350 g Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver
- 20 g Zitronensaft
- Weizenmehl, griffig, zum Bestreuen
- 250 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 200 g Burrata, in Stücken
- 5 Basilikumblätter, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2925 kJ / 699 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 893 mg
Alternativní recepty
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 Std.
Saibling mit Gemüse, Sommerpesto und Dinkelreis
55min
Gemüse-Tofu-Lasagne
1h 15min
Überbackener Chicorée mit Petersil-Erdäpfel und Rohkostsalat
1 Std.
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 Min
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1 Std. 10 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30 min
Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise
35min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Blüten-Focaccia
1h 45min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 Std. 20 Min
Italienische Frittata
35min