Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 150 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di provola dolce a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 987 kJ / 236 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1h 10min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1u. 20min
Carote sottovuoto al miele
1u. 20min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2h 10min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Pesce bianco magro sottovuoto
1u. 20min
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Croccante alle arachidi
1h 30 min
Dolce di mele in vasocottura
1u.
Fusilli alle zucchine in vasocottura
50min