Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 150 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di provola dolce a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 987 kJ / 236 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1h 30min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 Std. 10 Min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Sformatini di fiori di zucca
1h 30min
Cestini con crema alla zucca
2h
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1 Std.
Asparagi sottovuoto
50 min
Patate Sottovuoto
2h
Pizza saporita con uova e spinaci
2u. 30min
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1h 10 min
Fusilli alle zucchine in vasocottura
50 min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 Std. 30 Min