Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a pezzi
- 800 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli) in 4 tranci
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 350 - 400 g di brodo vegetale
- 8 code di mazzancolle, pulite del filo e del carapace
- 100 g di spinaci freschi in foglia
- 1 pizzico di sale
- tartufo fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 57.6 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Polpo agli agrumi
1h
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Ponte dei sospiri
1h
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1h 50 min.
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Polpo su farinata di ceci
5h
Crema di ceci con vongole
40min