Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a pezzi
- 800 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli) in 4 tranci
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 350 - 400 g di brodo vegetale
- 8 code di mazzancolle, pulite del filo e del carapace
- 100 g di spinaci freschi in foglia
- 1 pizzico di sale
- tartufo fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 57.6 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Spiedini di seppioline e cetrioli
35 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1 Std.
Polpo agli agrumi
1 Std.
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 min
Polpo su farinata di ceci
5h
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10 min