Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi grandi (vedere consigli)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di patate, pelate e a fette sottili
- 80 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di foglie di sedano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 filetti di acciughe fresche, deliscate
- 100 g di vino bianco secco
- 20 g di pinoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 150 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1196 kJ / 286 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moscardini al limone
30 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà alla livornese
35min
Buridda alla ligure
55 Min
Baccalá alle olive
25 Min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Seppie in zimino
40min