Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi grandi (vedere consigli)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di patate, pelate e a fette sottili
- 80 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di foglie di sedano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 filetti di acciughe fresche, deliscate
- 100 g di vino bianco secco
- 20 g di pinoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 150 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1196 kJ / 286 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalá alle olive
25 min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min