Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 350 g di Champagne
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- chicchi di melagrana, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 68.9 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 Min
Risotto alla melagrana e coppa
35 Min
Risotto allo Champagne
25 min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto melone e speck
40min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto cacio e pere
40min