Zařízení & příslušenství
蝦仁天麻燴瑤柱
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
水1080 克
-
甜豌豆150 克
-
蝦仁150 克
-
150 克 小干貝, ,橫剖干貝 橫剖150 克
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
天麻 (薄片)10 克
-
日式醬油15 克
-
太白粉 (先與15克水調成太白粉水)1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1412.4 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
712.7 kJ /
170.5 kcal
Tuk
5.7 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
137.2 g
Sacharidy
11.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春季食療
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan