Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 570 g de patates douces, pelées et coupées en morceaux
- 3 c. à soupe de polenta
- 10 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de mozzarella
- 100 g de farine de blé, et 20 g pour les mains
- 2 œufs
- 100 g de chapelure
- un bain d'huile
- fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2353 kJ / 559 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi aux épinards
1h 5 phút
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25 Min
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1 Std. 45 Min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5 phút
Blinis au potimarron et chèvre, guacamole et jambon de Parme
1 Std. 10 Min
Tartelette courgette-brebis
50 Min
Burger aux légumes et à la mozzarella
3h 20min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1h 20 min
Tarta de calabaza (Tartelette au potiron)
1h 5 phút
Tomates farcies au chèvre
40 Min
Gnocchis de patate douce
40 Min
Gaufres au jambon, mozzarella et pesto
50 Min