
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les gnocchi
- 500 g d'eau et pour la cuisson des gnocchi
- 2 pincées de sel et pour la cuisson des gnocchi
- 700 g de pousses d'épinards frais
- 280 g de chapelure
- 90 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 100 g de parmesan râpé
- 2 œufs
La finition
- 40 g de beurre doux
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 30 g de parmesan en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 667 kcal / 2791 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 23.1 g
- Sacharidy
- 88.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchis
45min
Galettes de chou-fleur au fromage
45min
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1hod. 5min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1hod. 15min
Gnocchis de butternut
1hod. 35min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1hod.
Gnocchi au potiron jaune
1hod. 15min
Cannelloni aux blettes
1hod. 5min
Gnocchis de patate douce
40min
Conchiglie au potiron
40min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55min