Gnocchi aux épinards

Gnocchi aux épinards

4.2 87 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

Les gnocchi
  • 500 g d'eau et pour la cuisson des gnocchi
  • 2 pincées de sel et pour la cuisson des gnocchi
  • 700 g de pousses d'épinards frais
  • 280 g de chapelure
  • 90 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 100 g de parmesan râpé
  • 2 œufs
La finition
  • 40 g de beurre doux
  • 5 feuilles de sauge fraîche
  • 30 g de parmesan en copeaux

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 32 g
Kalorie 2791 kJ / 667 kcal
Tuk 23.1 g
Vláknina 4.6 g
Sacharidy 88.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...