Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de costillas de cerdo frescas (de aprox. 4 cm)
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 6 - 8 champiñones en cuartos o mitades
- 2 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de colorante amarillo (volitelně)
- 180 g de fideos de fideuá
- 150 g de salchichas frescas de cerdo en trozos
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2029 kJ / 485 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 33.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisantes con jamón y sepia
50 min
Pollo a la catalana
55 min
Bacalao con samfaina
1h
Fideuá con carne
30 min
Trinxat de col
1h 15min
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Coca de Sant Joan
1h
Escudella i carn d'olla
1 godz. 30 min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1h
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Coca de Llavaneres
1h
Panellets
10 godz. 30 min