Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en cuartos
- 500 g de tomate maduro en cuartos
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de bacalao fresco en 4 lomos
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 4 rodajas de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1041.1 kJ / 248.8 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 671 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Marmitako de salmón
1h
Chipirones encebollados (Maganos)
40 min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Menú: dorada con patatas, judías verdes y salsa de tomate (para dos)
45 min
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45 min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1h