Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en cuartos
- 500 g de tomate maduro en cuartos
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de bacalao fresco en 4 lomos
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 4 rodajas de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1041.1 kJ / 248.8 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 671 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho de aceite de oliva
40 min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 godz.
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45 min
Revuelto de gulas con jamón
30 min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30 min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1h 15min
Marmitako de salmón
1 godz.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Allipebre de rape
45 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min