Alubias tolosanas con chorizo y tocino en cocción lenta

Alubias tolosanas con chorizo y tocino en cocción lenta

3.9 86 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 14hod. 25min.
4 raciones

Suroviny

  • 250 g de alubias de Tolosa
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
  • 100 g de chorizo semicurado en rodajas finas
  • 100 g de tocino entreverado curado en tiras de 0,5x2 cm
  • 1 cucharadita de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 624.8 mg
Protein 22.6 g
Kalorie 2132 kJ / 510 kcal
Tuk 33.3 g
Vláknina 13.2 g
Nasycený tuk 11.7 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...