
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de alubias de Tolosa
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de chorizo semicurado en rodajas finas
- 100 g de tocino entreverado curado en tiras de 0,5x2 cm
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 510 kcal / 2132 kJ
- Protein
- 22.6 g
- Tuk
- 33.3 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Sodík
- 624.8 mg
Alternativní recepty
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17hod. 30min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2hod.
Cocido maragato
3hod. 50min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14hod. 55min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14hod. 30min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16hod. 30min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13hod.
Patatas guisadas con chorizo y langostinos
40min
Alubias con tomate y cúrcuma
30min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2hod. 45min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17hod. 30min
Sopa de pescado donostiarra
1hod.