Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)

Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)

3.9 79 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 14hod. 25min
4 raciones

Suroviny

  • de alubias de Tolosa
    250 g
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de pulpa de pimiento choricero
    2 - 3 cucharaditas
  • de chorizo semicurado en rodajas finas
    100 g
  • de tocino entreverado curado en tiras de 0,5x2 cm
    100 g
  • de sal
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 510 kcal / 2132 kJ
Protein 22.6 g
Tuk 33.3 g
Sacharidy 30 g
Vláknina 13.2 g
Nasycený tuk 11.7 g
Sodík 624.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...