Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de alubias de Tolosa
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de chorizo semicurado en rodajas finas
- 100 g de tocino entreverado curado en tiras de 0,5x2 cm
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2132 kJ / 510 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 13.2 g
- Sodík
- 624.8 mg
Alternativní recepty
Patatas guisadas con chorizo y langostinos
40min
Judías blancas con chorizo
50min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
12h
Cocido maragato
3h 50min
Menú: Sopa de fideos. Canelones de carne.
4h
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Patatas a la riojana
40min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Pochas guisadas con pato
1h 10min
Lentejas pardinas con compango
2sa 50 dk
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min