![Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta) Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/803B5DEE-1315-4639-998E-BBAFD6BBBB94/Derivates/f36bed8d-6fdc-4021-9f6c-9ea856f587f2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de alubias de Tolosa
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de chorizo semicurado en rodajas finas
- 100 g de tocino entreverado curado en tiras de 0,5x2 cm
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2132 kJ / 510 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 13.2 g
- Sodík
- 624.8 mg
Alternativní recepty
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30 min
Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
12 Std.
Fabada asturiana de mazapán
2 Std.
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Patatas a la riojana
40 min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2hod. 40min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Judías pintas con verduras
35 min