Verrine chocolat au lait-cerise

Verrine chocolat au lait-cerise

3.7 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
6 portions

Suroviny

Le crémeux choco-cerise
  • 100 g de lait
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 80 g de cerises
  • 3 jaunes d'œufs
  • 170 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
La gelée à la cerise
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 75 g de sucre en poudre
  • 2 g d'agar-agar (1 sachet)
  • 400 g de cerises
La chantilly aux clous de girofle
  • 3 clous de girofle
  • 60 g de sucre en poudre
  • 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 57 mg
Protein 7.2 g
Kalorie 2213 kJ / 532 kcal
Tuk 33.2 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 21.7 g
Sacharidy 49.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...