
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le crémeux choco-cerise
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 80 g de cerises
- 3 jaunes d'œufs
- 170 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
La gelée à la cerise
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 75 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 400 g de cerises
La chantilly aux clous de girofle
- 3 clous de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 532 kcal / 2213 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Tuk
- 33.2 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 21.7 g
- Sodík
- 57 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entremets fraise façon mille-feuille
5hod.
Fontainebleau et coulis de fraises
5hod. 10min
Iles flottantes au chocolat
1hod. 30min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1hod. 35min
Mousse de fraise
4hod. 15min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12hod. 30min
Pannacotta au melon
2hod. 15min
Verrine fraise-chocolat blanc
1hod. 45min
Tartelette chocolat-citron meringuée
3hod. 45min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3hod. 50min
Pannacottas after eight
5hod. 35min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1hod.