Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le crémeux choco-cerise
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 80 g de cerises
- 3 jaunes d'œufs
- 170 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La gelée à la cerise
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 75 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 400 g de cerises
La chantilly aux clous de girofle
- 3 clous de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2213 kJ / 532 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 33.2 g
- Nasycený tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 57 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aumônière de crêpe poire-banane, sauce chocolat
1 Std.
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30 min
Pannacotta au melon
2 godz. 15 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Verrine mocaccino et caramel
45 Min
Figues mi-cuites, verveine et glace vanille
15 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4 Std.
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12 godz.
Choux à la crème et aux fraises
1h 15min
Tiramisu aux fraises
4 godz. 30 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min