Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'emmental, coupé en morceaux
- 300 g d'oignons, coupés en deux
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou six
- 10 g de beurre demi-sel
- 1 pâte feuilletée maison
- 12 tranches fines d'andouille de Guémené
- 4 œufs
- 70 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1840.3 kJ / 441.5 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche au poireau et au thon
50min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Quiche aux oignons, poulet fumé et curry
55min
Croustade lardons et champignons
1h 15min
Quiche au poulet, curry et champignons
45min
Quiche moutarde, thon et tomates confites
50min
Quiche oignon-artichaut
1 godz. 35 min
Quiche lorraine au tofu fumé
1h 55 min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Tarte au thon et à la ratatouille
1h 30min
Quiche au poireau et saumon fumé sans œuf
1h 30min