Quiche oignon, champignon et andouille

Quiche oignon, champignon et andouille

4.3 75 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 parts

Suroviny

  • 60 g d'emmental coupé en morceaux
  • 300 g d'oignons coupés en deux
  • 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre ou six
  • 10 g de beurre demi-sel
  • 1 pâte feuilletée maison
  • 12 tranches fines d'andouille de Guémené
  • 4 œufs
  • 70 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 16.7 g
Kalorie 1840.3 kJ / 441.5 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...