Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di timo fresco le foglioline
- 5 - 6 grani di pepe bianco o di vari colori
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a metà
- 4 filetti di pesce spada (800 g circa)
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Sogliola gratinata e mele
40min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Platessa al pomodoro
30min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Pesce spada agrumato
35min
Pesce persico ai carciofi
30min