Pesce spada con fagiolini e olive

Pesce spada con fagiolini e olive

3.9 19 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline
  • 5 - 6 grani di pepe bianco o di vari colori
  • 300 g di fagiolini verdi freschi puliti e a metà
  • 4 filetti di pesce spada (800 g circa)
  • 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
  • 1 cucchiaino olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di scorza di limone tritata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 24.3 g
Kalorie 830 kJ / 199 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 2.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...