Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di timo fresco le foglioline
- 5 - 6 grani di pepe bianco o di vari colori
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a metà
- 4 filetti di pesce spada (800 g circa)
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada all'arancia
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Pesce spada agrumato
35min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min
Platessa al pomodoro
30min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Pollo al limone con asparagi verdi
35min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min