Pesce spada con fagiolini e olive

Pesce spada con fagiolini e olive

3.9 19 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di acqua
    750 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di timo fresco le foglioline
    1 rametto
  • grani di pepe bianco o di vari colori
    5 - 6
  • di fagiolini verdi freschi puliti e a metà
    300 g
  • di pesce spada (800 g circa)
    4 filetti
  • di olive verdi denocciolate a rondelle
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaino
  • di scorza di limone tritata
    1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 199 kcal / 830 kJ
Protein 24.3 g
Tuk 10 g
Sacharidy 2.8 g
Vláknina 2.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...