
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di timo fresco le foglioline
- 5 - 6 grani di pepe bianco o di vari colori
- 300 g di fagiolini verdi freschi puliti e a metà
- 4 filetti di pesce spada (800 g circa)
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 199 kcal / 830 kJ
- Protein
- 24.3 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spada alle erbe con olive
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Platessa al pomodoro
30min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone al cartoccio
35min
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min