Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di filetti di merluzzo
- 400 g cavolfiore, le cimette
- 160 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di alice fresca
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Verdure miste al cartoccio
35min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4 godz.
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min