Kompatibilní verze
Conejo con beicon y zanahorias en dos cocciones
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 dientes de ajo
- 1 conejo en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 8 lonchas de beicon
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 800 g de agua
- 4 zanahorias en mitades
- 2 nabos en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1755 kJ / 420 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con conejo
1 godz. 15 min
Conejo asado en piedra de sal rosa con romesco
1 godz.
Muslos de pollo a la sal con salsa de cacahuete
1 godz. 30 min
Codornices en salsa de cítricos
40 min
Costillas de cerdo agridulces
45 min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Conejo a la sidra
1 godz.
Conejo al curry con manzana
45 min
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1 godz.
Costillas al vino con arroz
1 godz.
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40 min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.