![Alcachofas marinadas con gulas y fresas Alcachofas marinadas con gulas y fresas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b5b4f22a-755b-4ae8-a380-4324f566a83e/Derivates/be3f2361-35bd-4417-8b8b-fbfcf4905e15.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de las alcachofas
- 300 g de agua
- 6 alcachofas frescas
Marinada
- 3 dientes de ajo
- 6 - 8 hojas de salvia fresca
- 40 g de zumo de limón
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Terminación y montaje
- 200 g de gulas
- 250 g de fresas en dados de aprox. 1 cm
- 1 cucharada de azúcar
-
1
cucharada de vinagre de jerez
nebo 1 cucharada de vinagre balsámico - ¼ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 817 kJ / 195 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 12.7 g
- Sodík
- 408.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 min
Alcachofas a la crema con crujiente de beicon
1 godz.
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 godz.
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 мин.
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 min
Milhojas de berenjenas con salsa de yogur y mostaza
40 мин.
Alcachofas a la cerveza
45 min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 мин.
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min