Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de las alcachofas
- 300 g de agua
- 6 alcachofas frescas
Marinada
- 3 dientes de ajo
- 6 - 8 hojas de salvia fresca
- 40 g de zumo de limón
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Terminación y montaje
- 200 g de gulas
- 250 g de fresas en dados de aprox. 1 cm
- 1 cucharada de azúcar
-
1
cucharada de vinagre de jerez
nebo 1 cucharada de vinagre balsámico - ¼ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 817 kJ / 195 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 12.7 g
- Sodík
- 408.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 min
Remojón de naranja y bacalao
30 min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25min
Merluza a la koskera
45 min
Ensalada de canónigos con salmón
10min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Calabacines rellenos de brandada
1h 30min
Popietas de trucha al azafrán con coliflor
1h 5min