Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de almejas frescas
- 30 g de sal
- 300 g de agua
- 6 lomos de corvina (aprox. 100-150 g c/u)
- 300 g de caldo de pescado
- 1 diente de ajo
- 400 g de puerro en rodajas de 2 cm
- aceite para pincelar
- 20 g de almendra molida
- 100 g de mantequilla en trozos y 10 g más para la sartén
- 40 g de vino blanco
- 1 cucharadita de vinagre de jerez
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 - 2 cucharadas de almendra laminada tostada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1288 kJ / 308 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 636 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 Std.
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Merluza al cava
1 Std.
Dorada con salsa Bercy
35min
Corvina con ratatouille
45min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1 Std.
Bacalao con gambones y almejas
45min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min