Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra

Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra

4.3 14 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 30min
6 raciones

Suroviny

  • de almejas frescas
    300 g
  • de sal
    30 g
  • de agua
    300 g
  • de corvina (aprox. 100-150 g c/u)
    6 lomos
  • de caldo de pescado
    300 g
  • diente de ajo
    1
  • de puerro en rodajas de 2 cm
    400 g
  • aceite para pincelar
  • de almendra molida
    20 g
  • de mantequilla en trozos y 10 g más para la sartén
    100 g
  • de vino blanco
    40 g
  • de vinagre de jerez
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco
  • de almendra laminada tostada
    1 - 2 cucharadas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 308 kcal / 1288 kJ
Protein 32.4 g
Tuk 18.6 g
Sacharidy 2.9 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 9.1 g
Sodík 636 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...