
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Emulsión de albahaca
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de agua
- 60 g de albahaca fresca (solo las hojas)
Fumet del caldero
- 4 ñoras sin pedúnculo y sin pepitas
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de cigalas enteras crudas arroceras
- 8 gambones crudos enteros (300 g)
- 100 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 30 g de tomate concentrado
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
- 10 g de zumo de limón
- 300 g de mejillones frescos limpios
Caldero
- 250 g de arroz de grano redondo
- 100 g de filete de merluza fresca en dados de 2 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2148 kJ / 513 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Tuk
- 34.7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 457.6 mg
Alternativní recepty
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Pulpo amariscado
1hod.
Feijoada de pulpo (Portugal)
1hod. 30min
Guiso de pulpo
45min
Marmitako de pulpo
40min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Guiso marinero
1hod. 20min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1hod. 10min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Paella de marisco
50min