Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Emulsión de albahaca
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de agua
- 60 g de albahaca fresca (solo las hojas)
Fumet del caldero
- 4 ñoras sin pedúnculo y sin pepitas
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de cigalas enteras crudas arroceras
- 8 gambones crudos enteros (300 g)
- 100 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 30 g de tomate concentrado
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
- 10 g de zumo de limón
- 300 g de mejillones frescos limpios
Caldero
- 250 g de arroz de grano redondo
- 100 g de filete de merluza fresca en dados de 2 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2148 kJ / 513 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Tuk
- 34.7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 457.6 mg
Alternativní recepty
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1h 10min
Caldereta de dorada
40min
Pulpo amariscado
1 godz.
Guiso de pulpo
45 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Patatas mare nostrum
1 godz.
Rape en salsa americana
1 godz.
Guiso marinero
1 godz. 20 min
Arroz con sepia y cigalas
1 godz.