Kompatibilní verze
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre
- 2 cucharaditas de orégano seco
- 35 g de zumo de limón
- 4 - 6 pellizcos de sal
- 2000 g de agua
- 800 g de lomos de rape sin piel ni hueso
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de patatas peladas, en rodajas de 1 cm
- 200 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1767 kJ / 422 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 681 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tirabeques y judías verdes con aliño de anchoa y tomate
25 Min
Ensalada niçoise con emulsión de sardinillas
35min
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1 Std. 10 Min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35min
Ensalada de patata con pulpo y vinagreta de encurtidos
45min
Bol de sardinas, mejillones, tomate y pan
45min
Brochetas de bonito con salsa de ñora
1 Std.
Besugo a la espalda
25 Min
Merluza a la koskera
45min
Nécoras y cigalas al vapor
35min
Cigalas al ajillo
20 Min
Berberechos al natural con limón
2h 15min