Kompatibilní verze
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre
- 2 cucharaditas de orégano seco
- 35 g de zumo de limón
- 4 - 6 pellizcos de sal
- 2000 g de agua
- 800 g de lomos de rape sin piel ni hueso
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de patatas peladas, en rodajas de 1 cm
- 200 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1767 kJ / 422 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 681 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensaladilla rusa
1 Std. 15 Min
Fumet de pescado y gambas
20min
Ensalada templada de pulpo (Al vacío)
8h
Nécoras y cigalas al vapor
35 min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25 min
Salpicón de marisco
20min
Huevos mollet sobre tartar de verduras
1 Std.
Menestra de verduras
40 min
Brochetas de palometa adobada
1 Std. 25 Min
Panaché de verduras de primavera con vinagreta de fresas
1 Std.
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min