Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fumet
- 20 langostinos grandes crudos sin pelar
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco seco
Rape en salsa americana
- 120 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de harina
- 100 g de salsa de tomate
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) (en medallones de 70-80 g)
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 768 kJ / 184 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 2.27 g
- Tuk
- 10.38 g
- Vláknina
- 0.54 g
Alternativní recepty
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Calamares encebollados
1h
Rape al oporto
50min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Rape con salsa de carabineros
50min
Allipebre de rape
45 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Crema con rape y gambas
30 min