Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 70 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de calamares limpios y en trozos
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 200 g de arroz de grano redondo
- 500 g de caldo de pescado
- 2 sobres de tinta de calamar
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 776.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Fideuá negra de calamares
45 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Arroz con rape y gambas
30 Min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Arroz con gulas y gambones
35min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Fideuá de mariscos
45 Min
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min