
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 roter Chili, frisch nach Wunsch entkernt
- 4 Stängel Koriander, frisch
- 1 EL rote Currypaste
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Salz
- 600 g Wasser
-
2
TL Gemüsebouillon Paste
nebo 2 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Fischsauce
- 1 TL Reismehl
- 3 Stängel Zitronengras, frisch (je 1 Stück à ca. 6 cm), flach gedrückt
- 150 g Champignons, frisch grosse Champignons halbiert
- 2 rote Peperoni (ca. 400 g), in Streifen (1 x 3 cm)
- 150 g Bambussprossen aus dem Glas, abgetropft
- 400 g Pouletbrust, ohne Haut, ohne Knochen in Würfeln (3 cm)
- 400 g Kokosmilch
- Chilipulver zum Garnieren
- 1 Limette in Spalten geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 464.5 kcal / 1943.4 kJ
- Protein
- 27.5 g
- Tuk
- 25.8 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Teriyaki
45min
Grünes Poulet-Curry
55min
Koriander-Naan
1hod. 15min
Meeresfrüchte Korma
40min
Pad Thai mit Poulet
20min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1hod. 20min
Gazpacho
1hod. 15min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2hod.
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Thai-Nudelsuppe
35min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2hod.
Panang-Curry
45min