Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 roter Chili, frisch, nach Wunsch entkernt
- 4 Stängel Koriander, frisch
- 1 EL rote Currypaste
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Salz
- 600 g Wasser
-
2
TL Gemüse-Bouillon Paste
nebo 2 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Fischsauce
- 1 TL Reismehl
- 3 Stängel Zitronengras, frisch (je 1 Stück à ca. 6 cm), flach gedrückt
- 150 g Champignons, frisch, grosse Champignons halbiert
- 2 rote Peperoni (ca. 400 g), in Streifen (1 x 3 cm)
- 150 g Bambussprossen, aus dem Glas, abgetropft
- 400 g Pouletbrüstchen, in Würfeln (3 cm)
- 400 g Kokosmilch
- Chilipulver zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1468 kJ / 352 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Teriyaki
45 min
Thai-Nudelsuppe
35min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Indisches Lammcurry
1h 30min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Poke-Bowl
35min
Crevettencurry
35min
Grünes Poulet-Curry
55min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h