Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g roter Peperoncino, halbiert, entkernt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (1 mm)
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 800 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen
- 30 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 30 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 20 g Weisswein, trocken
- 10 g Basilikumblatt, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1595 kJ / 382 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panang-Curry
45 min
Pouletcurry
35 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Chicken Teriyaki
45 min
Thai-Nudelsuppe
35 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Coq au vin
2h
Rinds-Laab
1h 5 min
Beef-Chili mit Zitronenfeta
45 min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Pad Thai mit Poulet
20min