Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g Reis, glutenhaltig
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Schalotten, halbiert
- 20 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 100 g grüne Bohnen, frisch
- 1 Chili, rot oder grün, ohne Samen
- 20 g Ingwer, in Stücken (2 cm)
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, fein geschnitten
- 10 g Olivenöl
- 400 g Rindshackfleisch
- 3 - 4 EL Sojasauce, nach Belieben
- 2 - 3 EL Fischsauce, nach Belieben
- 1 EL Puderzucker
- 500 g Wasser
- 1 TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- 100 g Sojabohnensprossen, frisch
- 30 g Minze, fein geschnitten
- 30 g Koriander, fein geschnitten
- 30 g Thai Basilikum, frisch, fein geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1231 kJ / 294 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulled-Pork im Burger
3 Std.
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 Min
Zitronenpoulet
50 Min
Poulet Tajine mit Honig und Zwetschgen
40 Min
Thai-Nudelsuppe
35 Min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 Std.