Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 150 g queijo mozarela
- 70 g queijo parmesão
Massa
- 150 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 5 g mel
- 300 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 35 g azeite
- 100 g cebola roxa cortada em lâminas
- 200 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 50 g espinafres
- Farinha integral q.b. p/ polvilhar
- Aneto q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2257 kJ / 540 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de chuchu e funcho
40min
Salada de salmão e arandos
40min
Piza com azeite de ervas aromáticas e burrata
1u. 20min
Empadão de legumes
1u.
Rolinhos de frango com curgete no forno
1u.
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1h 10min
Quiche de ervilhas, feijão-verde e ricota
2h 25min
Noodles de batata-doce com molho de caju
2u.
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2h 30min
Piza de salmão com alcaparras e manjericão
45 min
Piza rápida de figo e presunto
50min
Barras de cereais com maçã e amendoim
40min