Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 150 g queijo mozarela
- 70 g queijo parmesão
Massa
- 150 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 5 g mel
- 300 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 35 g azeite
- 100 g cebola roxa cortada em lâminas
- 200 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 50 g espinafres
- Farinha integral q.b. p/ polvilhar
- Aneto q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2257 kJ / 540 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3 godz. 15 min
Puré de couve-flor
1h 10 min
Creme de agrião e rúcula
2h 45min
Piza com azeite de ervas aromáticas e burrata
1 Std. 20 Min
Smoothie de romã
5min
Piza de espargos e ervilhas com ovo estrelado
40min
Esparregado de grelos e nabiças
40min
Gelado de pêssego e morango
5min
Massa com molho de couve-flor
40min
Esparregado
20min
Hambúrgueres de grão-de-bico e quinoa
10 Min
Esparregado à moda da Beira
50min