Kompatibilní verze
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne assada
- 2 c. sopa de banha
- 1000 g ganso de vitela limpo
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 2 c. sopa de mostarda
Esparregado de nabiças
- 1 dente de alho
- 35 g azeite
- 350 g nabiças
- 35 g farinha
- 350 g leite
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. sopa de vinagre
Molho béarnaise
- 50 g vinagre
- 50 g chalota
- 200 g manteiga
- 1 c. chá de estragão, só as folhas
- 4 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2936.5 kJ / 701.9 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 54.9 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1021.7 mg
Alternativní recepty
Tarte crumble de ruibarbo, frutos vermelhos e pera
1 godz. 20 min
Chamuças de camarão
40min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1h
Tarte de outono com marmelo
1 Std. 25 Min
Lombinho de porco com maçã e cuscuz
1h
Chutney de pera e mostarda
45min
Folhado de pato de Elvas
2 Std.
Sopa rica de peixe
2h 30min
Douradas ao vapor
40min
Esparregado
20min
Lombinho de porco com salada primavera
45min
Peixe ao sal
1h