
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mariniertes Rindfleisch
- 15 g Ingwer, frisch geschält, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- ½ - 1 roter Chili, frisch entkernt, nach Geschmack und Schärfe
- 2 TL Honig
- 70 g Teriyaki-Sauce
- 20 g Sesamöl
- 30 g Sake
- 20 g Limettensaft
- 20 g Wasser
- 1 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 200 g Rindfleisch, ohne Knochen in 3 mm Streifen (siehe Tipp)
Gedämpfter Reis
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
-
180
g Kurzkornreis
nebo 180 g Sushi-Reis
Rindfleisch Teriyaki
- 10 g Sesamöl
- 250 g Zuckererbsen
- 20 g Wasser
- 6 Frühlingszwiebeln in Ringen (3 mm)
- Salz zum Abschmecken
- 1 TL Sesamsamen, geröstet zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 853 kcal / 3574 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 107 g
- Vláknina
- 9.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Chicken Teriyaki
45min
Grünes Poulet-Curry
55min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Pad Thai mit Poulet
20min
Peking Chicken
45min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Teriyaki-Pouletschenkel
2hod. 5min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1hod. 40min
Crevettencurry
35min
Thai-Nudelsuppe
35min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min