
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de concombre en morceaux
- 800 g de tomates jaunes en morceaux
- 50 g d'oignons frais, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais et quelques feuilles pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 92 kcal / 385 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
Alternativní recepty
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 Std. 10 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic
4 Std. 20 Min
Soupe froide de tomates et fenouil
2 Std. 20 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 Min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 Min
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min