Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 600 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 c. à soupe bombées d'huile d'olive
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2157 kJ / 520.8 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 45.3 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1087.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1 Std.
Crème de brocoli aux noisettes
1 Std.
Crème de chou-fleur
30min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Œuf mi-mollet aux épinards
1 Std. 50 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Velouté d'asperge
30min