Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 600 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 c. à soupe bombées d'huile d'olive
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2157 kJ / 520.8 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 45.3 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1087.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min
Velouté d'asperges noisetté
1h 5min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 λεπτ.
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 λεπτ.
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 Min
Velouté d'asperge
30 Min
Crème de chou-fleur
40 λεπτ.
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 Min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min