Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de panais, coupés en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre (voir "Conseil(s)")
- 200 g de mâche
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
-
4
c. à café d'huile de noisette, pour le service
(volitelně)
nebo 4 c. à café d'huile de sésame (volitelně) - croûtons, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 722.5 kJ / 173.8 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 529.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 min
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40 Min
Velouté carotte-panais
35min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 min
Soupe aux asperges, carottes et amandes
45 min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 min
Moules à la crème de panais et topinambour
45 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Velouté d'endive
35min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min