Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de panais, coupés en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre (voir "Conseil(s)")
- 200 g de mâche
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
-
4
c. à café d'huile de noisette, pour le service
(volitelně)
nebo 4 c. à café d'huile de sésame (volitelně) - croûtons, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 722.5 kJ / 173.8 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 529.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50 Min
Velouté de carottes, céleri-rave, pommes et beurre de cacahuète
30min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 Min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Moules à la crème de panais et topinambour
45 Min
Velouté de fenouil
50 Min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 Min
Velouté carotte-panais
35min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Velouté de châtaignes et céleri
40 Min