
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tatarensauce
- 20 g Kapern abgetropft
- 100 g Cornichons abgetropft, in Stücken
- 3 Eier hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- 15 g Gurkenwasser aus dem Gurkenglas
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch in feinen Röllchen
Rösti und Fertigstellung
- 700 g Kartoffeln festkochend, in Stücken
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Ei
- 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Öl zum Braten
- 400 g Roastbeef in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 898 kcal / 3762 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 66 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Béarnaise
20min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Sauce Béarnaise
40min
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min
Piccata Milanese
30min
Kartoffel-Dressing
30min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2hod.
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1hod. 15min
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min
Vitello Tonnato
48hod.