Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tatarensauce
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons, abgetropft, in Stücken
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- 15 g Gurkenwasser, aus dem Gurkenglas
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
Rösti und Fertigstellung
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Öl zum Braten
- 400 g Roastbeef, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3762 kJ / 898 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48h
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Rösti mit Rotkohl und Roquefort-Quark
40min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 godz.
Sauce Béarnaise
40min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 godz. 20 min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min
Piccata Milanese
30 Min
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45 Min