
Zařízení & příslušenství
Klasický bratwurst
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
6 kusů
Suroviny
-
150 gramů mletého vepřového masa
-
150 gramů mletého telecího masa
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
-
voda na namočení
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 vrchovatá čajová lžička hořčice
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
356 kcal /
1490 kJ
Protein
10 g
Tuk
36 g
Sacharidy
0 g
Vláknina
0.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Domácí klobásy a salámy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Kynuté knedlíky trochu jinak
1hod.
Hovězí kuličky se salsicciou
40min
Rýnský tmavý chléb
1hod. 30min
Chlebový žitný kvásek
84hod. 15min
Drůbeží klobása
3hod. 30min
Drůbeží nářez
Žádné hodnocení
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2hod. 40min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Žádné hodnocení
Závitky NEM
1hod. 5min
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min
Telecí party klobásky
1hod. 10min