Zařízení & příslušenství
Klasický bratwurst
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
6 kusů
Suroviny
-
150 gramů mletého vepřového masa
-
150 gramů mletého telecího masa
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
-
voda na namočení
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 vrchovatá čajová lžička hořčice
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
10 g
Kalorie
1490 kJ /
356 kcal
Tuk
36 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí klobásy a salámy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lyonský salám
12hod.
Drůbeží klobása
3hod. 30min.
Drůbeží nářez
Žádné hodnocení
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min.
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1hod. 45min.
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2hod. 30min.
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1hod. 30min.
Bramborový chléb s rozmarýnem
3hod. 30min.
Brioška
8hod.
Bílá klobása ve skle
1hod. 20min.
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min.