Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů salátových brambor, oloupaných, na plátky (3 cm)
- 1 ¾ čajové lžičky soli, plus navíc na dochucení
- 1000 - 1400 gramů vody, plus navíc na ohřátí klobás
- 4 bílé bavorské klobásy
- 150 gramů nakládaných okurek, na kousky
- 1 svazek čerstvé pažitky, najemno nasekané
- 100 gramů majonézy
- 60 gramů láku z okurek
- 30 gramů bílého vinného octa
- 50 gramů zeleninového vývaru
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře, plus navíc na dochucení
- 2 čajové lžičky hořčice
- ½ svazku červených ředkviček (6-7 ks), na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lečo
45min
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1 godz. 30 min
Paprikový guláš na červeném víně
1 godz. 25 min
Marináda na mořské plody
5 min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette
Žádné hodnocení
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35min
Soljanka z DDR
1 godz. 30 min
Špenátový dip
15 min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2h 40min
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
1 godz. 25 min
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40min
Irská káva
20min