Zařízení & příslušenství
Vydatný bramborový salát
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
8 porcí
Suroviny
-
1000 gramů salátových brambor oloupaných, na plátky (3 cm)
-
1 ¾ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
-
1000 - 1400 gramů vody plus navíc na ohřátí klobás
-
4 bílé bavorské klobásy
-
150 gramů nakládaných okurek na kousky
-
1 svazek čerstvé pažitky najemno nasekané
-
100 gramů majonézy
-
60 gramů láku z okurek
-
30 gramů bílého vinného octa
-
50 gramů zeleninového vývaru
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře plus navíc na dochucení
-
2 čajové lžičky hořčice
-
½ svazku červených ředkviček (6-7 ks), na plátky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9 g
Kalorie
1456 kJ /
348 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bramborové saláty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vývar z červené řepy
4hod. 15min.
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2hod. 30min.
Kachna s vaječnými nudlemi a zeleninou
1hod. 20min.
Ovocný dezert s bílým jogurtem a domácí granolou
1hod. 20min.
Novoroční bramborový guláš
1hod. 5min.
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9hod. 15min.
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1hod. 20min.
Bramboráky se zelím a slaninou
20min.
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2hod. 45min.
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5hod. 20min.
Tvarohová buchta
12hod. 45min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.