Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů salátových brambor, oloupaných, na plátky (3 cm)
- 1 ¾ čajové lžičky soli, plus navíc na dochucení
- 1000 - 1400 gramů vody, plus navíc na ohřátí klobás
- 4 bílé bavorské klobásy
- 150 gramů nakládaných okurek, na kousky
- 1 svazek čerstvé pažitky, najemno nasekané
- 100 gramů majonézy
- 60 gramů láku z okurek
- 30 gramů bílého vinného octa
- 50 gramů zeleninového vývaru
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře, plus navíc na dochucení
- 2 čajové lžičky hořčice
- ½ svazku červených ředkviček (6-7 ks), na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Donuty (bez cukru)
45 min
Smetanová rebarborová zmrzlina
36h 25min
Rebarborové řezy s mandlemi a marcipánem
1h 10min
Čočkové válečky s uzeninou
45 min
Bavorský bramborový salát
15min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1sa 30 dk
Dršťková polévka
1h
Kapustové karbanátky
50min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Jahodové řezy
1h 10min
Sekaná s bramborami
1h
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1h 25 min