Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů dýňové dužiny (hokkaido nebo máslové dýně), syrové, příp. oloupané, na kousky
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 150 gramů červených ředkviček, napůl
- 150 gramů jablek, na čtvrtky
-
50
gramů dýňových semínek, příp. orestovaných
nebo 50 gramů vlašských ořechů, loupaných - 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů citrónové šťávy
- 15 gramů hořčice
- 15 gramů medu
- ½ - ¾ čajové lžičky soli
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min
Celerové ragú s mandlemi
45 min
Pórkový dort (Porreetorte)
1 Std. 30 Min
Riccotové muffiny se špenátem
35min
Podzimní dýňový salát
10min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1h 35min
Pomazánka z červené řepy
5min
Brokolicový salát
10min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1h 20min
Čočkovo-dýňová polévka
1h
Salát 5 sekund
5min