Zařízení & příslušenství
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 porcí
Suroviny
-
300 gramů dýňové dužiny (hokkaido nebo máslové dýně), syrové, příp. oloupané, na kousky
-
100 gramů mrkve na kousky
-
150 gramů červených ředkviček napůl
-
150 gramů jablek na čtvrtky
-
50 gramů vlašských ořechů, loupaných50 gramů dýňových semínek příp. orestovaných
-
30 gramů olivového oleje
-
20 gramů citrónové šťávy
-
15 gramů hořčice
-
15 gramů medu
-
½ - ¾ čajové lžičky soli
-
2 špetky čerstvě umletého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4 g
Kalorie
581 kJ /
139 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty, co zasytí
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Podzimní celerový salát
15min.
Jogurtovo-švestková zmrzlina se skořicí
20min.
Pomerančové kostky (bez cukru a bez mouky)
1hod. 45min.
Mrkvovo-rukolový dip
40min.
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min.
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min.
Podzimní dýňový salát
10min.
Salát z červené řepy
10min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.
Čočkovo-dýňová polévka
1hod.
Dýňovo-čočková polévka
45min.
Dip s datlemi a kari
5min.