Dýňový salát s jablky a ředkvičkami

Dýňový salát s jablky a ředkvičkami

4.7 21 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 porcí

Suroviny

  • 300 gramů dýňové dužiny (hokkaido nebo máslové dýně), syrové, příp. oloupané, na kousky
  • 100 gramů mrkve na kousky
  • 150 gramů červených ředkviček napůl
  • 150 gramů jablek na čtvrtky
  • 50 gramů dýňových semínek příp. orestovaných
    50 gramů vlašských ořechů, loupaných
  • 30 gramů olivového oleje
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 15 gramů hořčice
  • 15 gramů medu
  • ½ - ¾ čajové lžičky soli
  • 2 špetky čerstvě umletého pepře

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 4 g
Kalorie 581 kJ / 139 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...