Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů dýňové dužiny (hokkaido nebo máslové dýně), syrové, příp. oloupané, na kousky
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 150 gramů červených ředkviček, napůl
- 150 gramů jablek, na čtvrtky
-
50
gramů dýňových semínek, příp. orestovaných
nebo 50 gramů vlašských ořechů, loupaných - 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů citrónové šťávy
- 15 gramů hořčice
- 15 gramů medu
- ½ - ¾ čajové lžičky soli
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min
Salát 5 sekund
5 Min
Podzimní celerový salát
15 Min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15 Min
Podzimní dýňový salát
10 Min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1h 20min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1h
Brokolicový salát
10 Min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 Min
Mrkvový kaviár
20 Min
Dýňovo-jablečný koláč
3óra