Zařízení & příslušenství
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
100 gramů dlouhozrnné rýže
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
2 vejce
-
3 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
559 kJ /
134 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
V Řecku
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lososové burgery
30min.
Miso-jogurtový bramborový salát
35min.
Plněná rajčata
25min.
Dračí krev
20min.
Houby s citrónovou šťávou
30min.
Mandlovo-pistáciový puding
1hod. 20min.
Plněná vejce
30min.
Mandlové pyré
2hod. 15min.
Polévka ze zrajícího sýru
25min.
Parmazánová polévka s rýží
25min.
Thajské rybí karbanátky
1hod. 10min.
Anglické kedgeree
45min.