Zařízení & příslušenství
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
100 gramů dlouhozrnné rýže
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
2 vejce
-
3 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
559 kJ /
134 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
V Řecku
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Parmazánová polévka s rýží
25min.
Meruňková pomazánka
5min.
Veganská liptovská pomazánka
12hod. 10min.
Cop s tuňákem
1hod. 40min.
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min.
Sýrový dort s bylinkami
2hod. 20min.
Arašídová polévka
40min.
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30min.
Scones
30min.
Zeleninový koláč
1hod. 10min.
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min.
Mrkvová krémová polévka
30min.