Zařízení & příslušenství
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
100 gramů dlouhozrnné rýže
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
2 vejce
-
3 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
559 kJ /
134 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
V Řecku
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1hod. 10min.
Srnčí hřbet s brusinkami, houbovými knedlíky a dýní
Žádné hodnocení
Ředkvičkový krém s kozím sýrem
3hod. 10min.
Bigos
1hod. 30min.
Rajčata plněná pohankou
1hod.
Hovězí na pivu
1hod. 45min.
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2hod. 40min.
Indické kuře v jogurtu
1hod.
Šašlik s rajčatovou salsou
35min.
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min.
Energetický džus s tropickým ovocem a zázvorem
5min.