Zařízení & příslušenství
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
100 gramů dlouhozrnné rýže
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
2 vejce
-
3 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
559 kJ /
134 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
V Řecku
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1hod. 15min.
Mojo Amarillo
45min.
Hrášková pomazánka s pecorinem
10min.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Chai sirup
35min.
Kroupová polévka se sušenou hovězí šunkou
55min.
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min.
Bílá chai horká čokoláda
20min.
Krémová bramborová polévka s rukolou
25min.
Perníkové latté
35min.
Polský domácí medový likér krupnik
25min.
Zelené vánoční stromečky
45min.