Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 gramů vody
- 100 gramů dlouhozrnné rýže
- 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
- 2 vejce
- 3 polévkové lžíce citrónové šťávy
- ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chlebová pivní polévka
30 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5min
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
Žádné hodnocení
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 min
Kuře na kari s olivami
50min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min