
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pizza
- de l'huile d'olive extra vierge pour huiler
- 220 g d'eau à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure fraîche émiettée
nebo 2 c. à café de levure déshydratée (8 g) - 400 g de farine de blé
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture Margherita
- de l'huile d'olive pour la plaque
- 200 g de mozzarella en morceaux
- 250 g de tomates en dés, en boîte
- 2 - 3 pincées de sel selon vos goûts
- de l'huile d'olive extra vierge
- 10 - 12 feuilles de basilic frais ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 607 kcal / 2544 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 78 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Žádné hodnocení
Pâte de base pour pain
24hod. 5min
Biscuits au beurre
50min
Pâte à crêpe
1hod. 15min
Baguette
3hod. 45min
Mayonnaise
5min
Cheesecake (sans cuisson)
5hod. 30min
Crackers au fromage
2hod. 30min
Soupe au potiron
35min
Focaccia aux oignons
2hod.
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1hod.
Lasagne à la bolognaise
2hod. 30min