
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 poche d'œufs de cabillaud fumés, env. 200 g (à commander chez le poissonnier)
- 3 tranches de pain de mie complet sans croûte
- 100 g de lait
- 2 c. à café de jaune d'œuf
- 100 g d'huile de tournesol
- du poivre moulu
- 1 concombre bio, en rondelles de 3 mm d'épaisseur
- 50 g d'œufs de saumon
- ciboulette fraîche ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 118 kcal / 494 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 10 g
Alternativní recepty
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14hod.
Foie gras au piment d'Espelette
72hod.
Tzatziki comme en Grèce
40min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1hod. 35min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3hod. 25min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Dip artichaut-mascarpone
15min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1hod. 30min
Sauce armoricaine
1hod.