Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace à la cannelle (la veille)
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 500 g de lait demi-écrémé
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
La soupe de quetsches (le jour même)
- le zeste d'un citron jaune non traité, sans la partie blanche
- 50 g de vin blanc d'Alsace fruité, type Gewurztraminer ou muscat d'Alsace
- 100 g de sucre roux
- 1 c. à café de quatre-épices moulu
- 1000 g de quetsches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2781 kJ / 665 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 31.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chou rouge et boulettes de bœuf
45min
Crème glacée à la rhubarbe
2 godz. 35 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4u. 45min
Sorbet à la quetsche et tuiles à la pistache
45min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Tartelettes aux quetsches
45min
Gâteau aux quetsches
45min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10min
Streusel
2h
Spätzles aux girolles
50min