Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème fouettée au raifort
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de raifort
La crème de laitue
- 50 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 10 g de beurre
- 750 g d'eau
- 150 g de lait
- 110 g de riz
- 180 g de feuilles de laitue
- 10 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1433.8 kJ / 342.3 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 321.5 mg
Alternativní recepty
Soupe de tomates et courgettes
55 min
Soupe de laitue
35 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Soupe au lait ribot
40 min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Velouté d'asperges noisetté
1h 5 min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Velouté d'endive
35 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min