Kompatibilní verze
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi di 3-4 cm
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di panna acida
- 100 - 150 g di salmone affumicato a fette in strisce (circa 0,5x3 cm)
- 50 g di caviale, a piacere, nero o rosso
-
10
g di erbe aromatiche, a piacere
nebo 10 g di aneto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 244.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Bicchierini mimosa salati
2h
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2h
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Blinis con carpaccio di tonno
1h
Quiche di Halloween
2h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h