Kompatibilní verze
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi di 3-4 cm
- 600 g di acqua
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 100 - 150 g di salmone affumicato a fette in strisce (circa 0,5x3 cm)
-
10
g di erbe aromatiche, a piacere
nebo 10 g di aneto fresco, a piacere - 200 g di panna acida
- 50 g di caviale, a piacere, nero o rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 244.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 Std. 5 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Bignè al salmone
1h 50min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40min
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
1 Std. 5 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min