Kompatibilní verze
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi di 3-4 cm
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di panna acida
- 100 - 150 g di salmone affumicato a fette in strisce (circa 0,5x3 cm)
- 50 g di caviale, a piacere, nero o rosso
-
10
g di erbe aromatiche, a piacere
nebo 10 g di aneto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 244.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotoli di broccoli con squacquerone
1u.
Quiche ai funghi e Fontina
1h 30 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 min
Cocottine zucchine e fonduta (Bimby Friend)
55min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1u.
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2u.
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5h 20min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1h 30 min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1u. 20min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1h 30 min
Sformatini di patate con cuore filante
40min