Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti
- 150 g di speck a cubetti
- 3 uova
- 50 g di latte
- 70 g di olio di semi di girasole
- 200 g di farina tipo 00
- 15 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 840.8 kJ / 200.9 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 189.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Ciambella abbraccio
2h
Torta estasi
45 min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Treccia al salmone
2u. 20min
Muffin ai funghi
45 min
Ciambellone all'uva
1 Std.
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Plumcake allo yogurt (senza uova)
1h 30min
Plumcake al mascarpone
2h
Gattò di patate e spinaci
2h