Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de aceite de oliva
- 8 gambones crudos enteros pelados
- 250 g de arroz de grano redondo
- 700 g de caldo de pescado
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de colorante alimentario
- 200 g de gulas
- aceite de oliva virgen extra para servir
- 1 cucharada de perejil fresco picado para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1947 kJ / 466 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1768.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideuá con carne (HESTAN CUE)
30min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Fideuá negra de calamares
45min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Huevos rotos con patatas y gulas
30min
Fideuá con mejillones
50 min
Risotto de gambones y calabacín
25min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Risotto de calamares y langostinos
1h
Arroz caldoso con zamburiñas
45min
Fideuá con pollo y langostinos
30min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min