Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de aceite de oliva
- 8 gambones crudos enteros pelados
- 250 g de arroz de grano redondo
- 700 g de caldo de pescado
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de colorante alimentario
- 200 g de gulas
- aceite de oliva virgen extra para servir
- 1 cucharada de perejil fresco picado para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1947 kJ / 466 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1768.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetis integrales con almejas
1h 10 min
Huevos rotos con patatas y gulas
30 min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25 min
Fideuá negra de calamares
45 min
Fideuá con mejillones
50 min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Fideuá con pollo y langostinos
30 min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Risotto de gambones y calabacín
25 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min