Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta

Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta

3.8 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 6hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 200 g di cipolla in quarti
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 650 g di seppie ad anelli
  • 600 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 400 g di ceci lessi in scatola sciacquati e sgocciolati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 802.5 mg
Protein 33.9 g
Kalorie 1753.1 kJ / 419 kcal
Tuk 15.3 g
Vláknina 9.3 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 36.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...