Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 802.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1h 10min
Baccalà alla livornese
35min
Calamari Sottovuoto
50min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Seppie in zimino
40min