
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola sciacquati e sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 419 kcal / 1753.1 kJ
- Protein
- 33.9 g
- Tuk
- 15.3 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Sodík
- 802.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1hod. 30min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1hod. 30min
Insalata di baccalà sottovuoto
1hod.
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5hod. 30min
Insalata di calamari e pesche
40min
Insalata di totano e piselli al lime
1hod.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1hod. 20min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1hod. 20min
Baccalà alla cappuccina
55min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1hod. 30min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Calamari cipolle e patate
50min