Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 802.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Ceci a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Lenticchie e salsiccia
2 godz. 55 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30 min
Calamari alla marchigiana
35min
Calamari Sottovuoto
50min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min
Insalata di calamari
55min
Moscardini al limone
30 min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 godz. 45 min